2 ponnyer & ett varmblod.

Idag satte vi vagn på Måns för första gången sen han kom till oss. Han skötte sig jättebra, men var lite spänd & väldigt skeptisk till en början. Pelle körde och jag gick bredvid. På söndag kör vi igen!

När Måns var klar stack jag ut för att skritta Lillan. Pelles systerdotter Maya fick följa med i rockarden då hon och hennes bror är här på besök den här veckan. Lillan blev dock väääldigt pigg efter ett tag, så vi joggade lite för att få henne att lugna sig.

Därefter åkte jag till ponnyerna och red en liten tur på finaste Monita. Vi ska försöka sätta igång henne lite försiktigt så att hon får tillbaka lite grundkondition. Jag hade montésadeln på henne för att kunna passa på att träna mig själv samtidigt. Det är galet mycket svårare och jobbigare att stå på en ponny med väldigt kort hals. Jag fick galet ont i ryggen efter ett tag, men benen kändes bra hela turen. Så nu gäller det att jobba på bålstyrkan.

Hon blev jätteglad över att få komma ut, framförallt att bli riden igen. Hon blir precis lika tokig som hon var när vi red för 10 år sedan. 
Vi skrittade och joggade i ca 20 minuter och hon låg på bettet hela tiden och småtrippade på snedden. Härliga lilla ponny!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0