Vårfin i gul!

När det var så fint väder i dag så kunde jag inte låta bli att rida en tur. Lillan ska ju ner till banan och springa fort tillsammans med Stina & Loppan imorgon, så en lugn tur kunde vi i alla fall ta. 
 
Hon fick gå med gummisnodd för första gången idag också, hon slänger ju som sagt en hel del med huvudet när man tar i henne och hon är pigg. Den var däremot väldigt lång och hade ingen som helst effekt, utom just när hon kastade upp huvudet. 
 
Vi red lite dressyr i skogen och mjukade upp sidorna. Hon arbetar på riktigt fint och börjar lossa lite mer i högersidan också nu. Sen hoppade vi över trädet igen, det är ju bara såååå himla kul! Först hoppade vi i trav, men när vi hoppade tillbaka gjorde hon en jättefin galoppfattning och seglade över! Hon landar i jättefin lugn galopp och man märker hur otroligt kul hon tycker att det är! Längtar tills hon blir lite äldre så att vi kanske kan börja hoppa lite mer riktiga hinder. 
 
Vi travade även en bit bortot längs vägen (där det fortfarande var is) och hon fick även öka lite lite i backen som går längs med E20. Jag blir så imponerad av henne, trots att hon bara är 3 år och väldigt försiktigt riden har hon förstått (efter lite påminnelser ibland) att i djupsnön får man galoppera, men på vägarna travar man.
 
På vägen hem skrittade vi bara och myste av solen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0