Träningsdags!

I tisdags var jag och syrran iväg och fixade gymkort. Vi har kollat runt på lite olika gym i stan för att hitta det bästa och billigaste och vad händer, jo vi hamnar på det dyraste! Men det var det nog värt! Det är så otroligt fräscht och blir aldrig trångt. Det finns två våningar där styrkemaskinerna är på nedre våningen och alla konditionsmaskiner på övre. Det finns även en cirkel med maskiner "Milon" som står på konditionsavdelningen, där tränar man både styrka och kondition. När man för in sitt medlemskort i maskinen så ställer maskinerna in sig själva efter dina tidigare inställninger (som du fixat tillsammans med din PT). Dessutom har de grupp-pass med Aerobic, Aerobic Dans, Afro Dacne, Box, Bodypump, bodybalance, core, MRL (mage, rumpa, lår) Spinning, puls, yoga, xFit och Zumba. Allt detta ingår i gymkortet. Sen finns det bastu, relaxavdelning osv. Förutom allt detta ingår även fria träffar med en personlig tränare som hjälper dig att sätta ihop ett träningsupplägg och övningar som passar just dig!
 
Så nästa vecka har jag & syrram möte med vår PT, men redan i tisdags mjukstartade vi med 45 minuter crosstrainer. Lite jobbigt var del väl, men då körde jag på rätt hårt motstånd, syrran däremot kunde knappt gå upp för trapporna till omklädningsrummet efteråt! haha!
 
Nu sitter jag och väntar på mamma för att åka snålskjuts in till stan och träna lite. kl 9.30 börjar ett core-pass, ska se om jag hinner gå på det, annars har jag xfit vid 11.30 & MRL vid 12.00.
 
Så nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0