Elitloppet - bättre sent än aldrig! :P

Sista söndagen i maj var vi, precis som ca 25 000 andra, på plats för att se elitloppet. Dagen började med kanonväder och vi såg fram emot en härig dag. Redan kl 6.00 åkte vi hemifrån och strax efter 7 stod vi utanför grindarna och köade. Vi hittade ett par riktigt bra platser strax efter mål.
 
Först ut var ponnyloppet för russen. Tuffing var snabb ut från start men fick en hårt pressande Ernst Ronaldo utvändigt in på upploppet för första varvet. Varvet kvar övertog Ronaldo ledningen och försökte dra ifrån. I utgången av sista sväng styrde Camilla ut Tuffing som lade in en extra växel och vann loppet enkelt för tredje året i rad. 
 
 
Nästa höjdpunkt var Elitloppsmontén. Snabb ut var Limerick & Malin Berås, men 1100 kvar gick Safari Dream om och drog iväg i ett dundrande tempo! Men in mot sista sväng tog klungan ikapp och in på upploppet kunde Having Said That koppla greppet och hålla undan för Prince de Montfort. 
 
Under invigningen var det Lillans pappa, underbaraste & finaste Majesty of Rock som fick gå först med det rosa Elitloppstäcket och legenden Stig H Johansson i vagnen! Halvvägs in i invigningen började det regna...
 
Första loppet inom V75 så vann "min" häst. Delicious U.S. Jag sa långt innan att den skulle vinna, bara för att den hade så fint namn, nästan som vår Delicious Dynamite :)
 
Efter andra Elitloppsförsöket åkte vi hem igen. Det var så jäkla kallt, blött och tråkigt!
 
Bilderna kommer lite huxflux i blandad ordning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0