Att få sin häst jämförd med Sahara måste ju vara godkänt?

Eftersom jag inte kan köra nu så får Pelle köra Lillan istället. Han var ute med henne igår på förmiddagen. De skrittade och joggade bort till Håkan B's slinga. Där joggade han fram och tillbaka och körde sedan bakvägen hem igen. På slingan lät han henne sträcka ut en sträcka på 300-400 meter och berättade att hon kändes i stil med Sahara och hade gåshud på armen och att hon lätt var bland topp 10 av de hästar han kört! Och det måste ändå vara rätt okej! :D Pelle har ju jobbat med och kört ganska många bra hästar som Red Hot Dynamite, Sahara Dynamite, Jaded m.fl.
 
Så jag är nöjd :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

ska hon inte kvala/starta snart?

Svar: Hon har farterna i sig, men är inte riktigt mogen i skallen än. Jag har tagit det väldigt lugnt med henne och nu under våren har hon gjort stora framsteg! Planen är att hon ska kvala i slutet av Juli eller i augusti. Hon ska till banan igen på tisdag för att gå provlopp.
Malena Nogerius

2013-06-22 @ 15:44:42
Postat av: Nathalie

Kul att hon är fin :) verkar som du verkligen vill ha henne klar till sin debut, har du några planer på när det blir än? :)

Svar: Nu är hon ju inte riktigt lika bra som Sahara ;) men att hon tycker att hon känns så ruskigt fin känns riktigt kul! Hon är fortfarande väldigt omogen i skallen, men hon har hela tiden haft väldigt lätt för sig. Travet har bara flytit på för henne utan någon direkt balansering (hon har ett par lätta boots fram då hon lätt drar av sig framskorna när hon blir för pigg). Hon går än så länge med vanliga järnskor runt om och gamascherna har inte en repa efter jobben. Jag vill självklart att hon ska vara så bra som möjligt när hon startar och absolut inte stressa på henne, då hon vill väldigt mycket själv. Planen är att hon ska kvala i juli-augusti, men första starten blir nog inte förrän i oktober :)
Malena Nogerius

2013-06-22 @ 19:42:33
URL: http://nathalieling.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0