Sammanfattning

Eftersom nätet legat nere ett tag nu så ligger jag lite efter med bloggandet. Girlpower & Big mama har fortsatt gå galoppjobb. I början av förra veckan hade det blåst ner ett träd på slingan, så både GP & Big M fick träna lite hoppning. Big Mama snarare gick över, men Girlpower hoppade fint i galopp över! :) 
 
Lilo är på gång igen nu och på midsommardagen red vi ut på en mysig tur i skogen. Vi passade även på att göra en midsommarkrans åt Lilo :) Hon blev sååå fin :) 
 
 
 
Gott att få äta upp kransen sen ;)
 
I fredags red jag en lugn tur i skogen med Girlpower, då hon var lite stel i sidorna jobbade vi mycket med böjningar runt träden och även lite med formen. Big Mama har precis börjat lära sig att gå i form, en ganska låg sådan, men ändå. Så hon fick en lugn tur runt "stora skogen" och verkade njuta av att bara få mysa lite. Lilo fick jogga ett varv på slingan & satan vad laddad hon är nu! Hon har försökt sticka med mig varenda gång nu, men i fredags var hon inte riktigt lika sugen på att dra mina armar ur led, utan var istället rädd sör precis allt och for som en tvål längs vägen. 
 
I går, söndag, var det tävlingadags. Jag blev på förmiddagen inringd att rida montéloppet på Barbossa Juvel. Först ut var Sahara Fairytale i kvalet, hon har varit lite seg i träningen men nu var hon riktigt fin. Hon skötte sig toppen och sprang på bra.
 
Därefter var det Big Mama Dynamite i lopp 1. Hon stod på 40 tillägg och gick ut lugnt från start. 900 kvar styrde Danieil (Olsson) ut och attackerade. Hon gjorde en riktigt snygg bortre långsida och gick upp utvändigt ledaren, som tyvärr galopperade i början av upploppet. Då blev Big M ensam, lika med, i med handbromsen och hon blev tvåa, då det kom en häst spurtandes utvändigt. 
 
Lopp 3 var montéloppet därjag red Barbossa Juvel.  Efter instruktioner tog vi det lugnt från start och red med invändigt större delen av loppet. Sista 300 styrde jag ut då vi inte kom längre fram pga trötta ryggar men fick inte så mycket gensvar då, utan han kändes snarare trött, vilket inte var sant, då han inte hade så hög puls. Vi fick i alla falll sista pengen. Alltid något. 
 
Lynn Palema gick ut i lopp 5, efter en strulig voltning fick hon svårt att komma runt och hoppade redan i starten.Hon hämtade ikapp fort men felade igen 800 kvar. Daniel styrde då direkt av banan och förklarade att hon dragit av en framsko & de var det som ställde till det redan från början. Surt...
 
Sist ut för dagen var Girlpower Dynamite. Ett tufft lopp, svårt läge från springspår, dessutom blev det två omstarten & materialfel. Trots detta kom hon iväg felfritt från start och gick upp i ledningen. Efter två tryckare första varvet orkade hon inte riktigt bita ifrån sista biten, men kom i mål som tapper 5:a på 16,3. Inte fy ska för en liten pålle med 25.000 på kontot. 
 
I dag blir det en lugn dag, jag ska bara ut och köra en sväng med min gråa pålle :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0