Intervallträning, licenskurs, eurovision, hagfix & bad!

Phuu! Det har varit precis fullt upp hela helgen! Igår så stack jag ut och körde Lillan redan vid 9 på morgonen. Vi körde som vanligt intervaller på Hockey's slinga. Hon skötte sig riktigt bra redan från början den här gången och studsade inte en enda gång med rumpen. Vi körde 5 intervaller och joggade sedan hem igen. Efter att ha plockat av vagnen och ställt upp henne på gången pulsade jag och hon hade redan då låga 59 i puls. 
 
Bild från förra sommaren
 
Efter jobbet fick hon gå in i boxen för att kissa, dricka och vila lite undertiden som jag sprang in och bytte om till träningskläder. Släpte ut Lillan i hagen igen och åkte in till stan för att köra ett "Spinning - Distans"pass på 60 minuter ihop med syrran. Det var så sjukt kul, lagom jobbigt & väldigt svettigt! 
 
Direkt efter spinningen var det bara att köra som en Formel1-förare ut till travet för att ha provlopp med licenstagarna. Eleverna skötte sig riktigt bra och börjar verkligen få koll på voltningen nu. Efter licenskursen fixade jag iordning i travskolestallet, åkte hem och fixade till  min egen häst och sedan iväg till mamma & pappa för att byta om och duscha. Mamma klippte håret på Pelle och sen gick vi över till fam. Ström för att äta middag och sedan kolla på Eurovisionfinalen. 
 
Av det lilla jag hört sedan tidigare hejade jag på Danmark, men gillade även både Vitrysslands och Islands låtar riktigt bra, men tyckte helt klart att rätt låt vann. Halv ett åkte vi hem till oss och ramlade i säng. 
 
Dagen idag började med hagfix till ponnyerna. Två av ponnyhagarna  var genomgådda och klara, där går ponnyerna nu. Nästa helg kommer Linns 1-åriga russto och 2-åringa shettissto som ska gå på bete ihop med våra 1-åriga russton, så idag fixade vi till den tredje hagen, där det är tänkt att alla småtjejerna ska gå. Panter fick följa med hem till vinterhagen igen för att veterinären ska kunna kolla igenom honom lite. Jarita fick byta till hagen Panter gått i då den är lite mindre och Lovisa får inte tag på henne i dan stora hagen. Filippa var med och lekte med pinnar... eller grenar... mindre träd... Nu är det bara två hagar kvar som måste fixas. Sen så har vi 3 hagar kvar, men de behöver vi förhoppningsvis inte använda i år.
Filippa med sin "pinne"
 
Ponnymaffian
 
Tre generationen ljusbrunt. Monita (mamma & mormor), Måntuva (dotter och barnbarn) & Montró (dotter och mamma).
 
Monita med sin andra dotter Måntoka (svarta)och dotterdotter Måntuva.
 
Montró, Måntuva, Monita & Måntoka
 
 
 
 
Även Lillan & Delicious har fått gå på lite gräs nu under helgen, något som var mycket uppskattat av tjejerna!
 

 
 
Efter hagfixet lastade jag Lillan på transporten och åkte iväg till Biby för att göra ett första försök att simträna ihop med Erica & Trollglänta. Lillan var riktigt modig fram till vattnet och gjorde ett jätteskutt rakt ut, men studsade lika fort upp igen och ville sen inte riktigt gå ner i vattnet igen. Trollan var mer tveksam att gå i, men när hon väl var i vattnet stannade hon där. Lillan stod tillsist med åtminstonde framhovarna i vattnet och tittade på Trollis som plaskade på så att vattnet stänkte överallt. Vi får nog träna lite mer på att doppa fötterna i vattnet innan vi börjad bada ordentligt. 
 
Vi tog lite bilder med Ericas mobilkamera, så några bilder kan ni i alla fall få sen när jag fått dem från henne :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0