Grållen

Tog en tur med Lilla grå när jag kom hem från gymmet igår. Eftersom hon gick på banan i söndags så tänkte jag att hon kunde få ett lite lugnare pass, men det var vi inte helt ense om... Vi började med att jogga fram ett varv på Hockey's slinga. Då kunde jag samtidigt passa på att se om det går att köra på den än, vilket det inte gick... Eller det går att jogga där, men vi kör ju intervaller på slingan och det är fortfarande för hårt. 
 
Vi joggade även rakbanan fram och tillbaka. Den var mjuk och fin, men det var på gränsen till att man skulle behöva flytväst eftersom stora delar var vattentäckta...
 
Efter uppvärmningen red vi hemmåt och ut i stora hagen för att rida lite dressyr. Hon är lite svagare i högersidan vilket gör att hon sätter in höger bak under sig när hon går på banan. Hon breddar med vänster, men har inte kraften att bredda och ta i med högern. Så vi jobbade med liter sidvärtsrörelser, volter och serpentiner. Hon stretade emot en hel del till en början och det märks att hon tycker att det är jobbigt, framförallt i högervarvet, men efter ett tag släpte hon efter, blev lugnare och mjuknade i båda sidorna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0